2018/2. - a sértett sanyargatásával elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette és más bűncselekmények

Tárgyalás időpontja: 
2018. január 9., kedd 13.00
Ügy tárgya: 
a sértett sanyargatásával elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette és más bűncselekmények
Ügyszám: 
2.B.115/2017
Tárgyalás helyszíne: 
7900 Szigetvár,József A. u. 14.
Tárgyaló: 
5.sz.
Ügyszak: 
Büntető
Összegzés: 

A vád szerint röviden: A vádlott férfi 2016. november 2-án, alkalmi nőismerősével történt italozást követően felajánlotta a nőnek, hogy költözzön szigetvári lakásába, ahol anyjával együtt lakott.

 

A sértett nő az ajánlatot elfogadta és aznap Szigetvárra utaztak. A vádlott a sértett szigetvári tartózkodása során minden nap hangosan veszekedett a sértettel és az anyjával is. A sértettet többször megütötte, test szerte bántalmazta. A bántalmazások miatt a sértett többször el akart menni a vádlottól, azonban a vádlott ezt nem engedte, ilyenkor nagyon megverte.

A sértett csak a vádlottal együtt mehetett ki a lakásból és ekkor a vádlott a sértett mellett maradt, hogy az ne tudjon elszökni tőle.

 

2016. december 14-én a vádlottal szemben, a lakásán rendőri intézkedésre került sor, ennek alkalmával a sértett elmondta, hogy a vádlott nem engedte el és rendszeresen bántalmazta, majd feljelentést is tett a Szigetvári Rendőrkapitányságon.

 

A sértett, a vádlott által 2016. november 2. és december 14. közötti időszakban történt rendszeres bántalmazás következtében többszörös, nagyobb kiterjedésű zúzódásos és töréses sérüléseket is szenvedett, és a vádlott a személyi szabadságától is megfosztotta.

 

A bíróság megkezdi a tárgyalást.

Közérdeklődésre számot tarthat: 
Igen
Egyéb információ: 

Dr. Barkaszi Attila

sajtószóvivő

+36- 30-990-4247

barkaszia@pecsit.birosag.hu

Eljáró bíróság: